Gratis verzending in NL & BE
Meer dan 500 merken
135 jaar de nieuwste trends

De broers Steven en Philippe Desart bouwen met veel energie verder aan Arte International, het bedrijf dat door hun vader werd opgericht. Inmiddels kiezen modehuizen en luxe-resorts overal ter wereld voor de muurbekleding van Arte. Het luxe behang wordt intussen naar meer dan 80 landen geëxporteerd.

Hoe wordt je de beste leverancier in behang?
Desart: " Men zegt van ons dat we vernieuwend en trendsetter zijn. Maar dat is geen doel op zich. We willen iets maken wat mensen met smaak mooi vinden. Daarom moeten we blijven inspireren. We halen inspiratie uit alles wat we tegenkomen. We houden van luxe, daarom trekken we ons op aan grote modemerken zoals Louis Vuitton, Chanel, Yves Saint Laurent, Dior, … die zijn in alle grote steden ter wereld aanwezig. Ons product is onze bijdrage aan een luxueuze wereld.

Jullie leveren zelf ook aan topmerken?
Desart: Dat is niet een doel op zich, maar de ­merken ontdekken ons en vinden het mooi wat we doen. Zo is nu ook het Nederlandse Moooi bij ons beland. Ze vinden het top zoals wij met muurbekleding bezig zijn. En toch vinden we het zelf nog altijd niet goed genoeg. Topkwaliteit is een nooit eindigend verhaal.”

Arte International brengt twee seizoenen per jaar uit. In januari en september komen ze met nieuwe collecties.De werkwijzie is: kiezen voor thema’s en daar wordt een verhaal omheen gebouwd. Zo komen ze tot achttal ­collecties per jaar. Uniek is dat alle producten op voorraad zijn. Onze verhalen en collecties brengen we samen in boeken die we wereldwijd plaatsen bij retailers en interieur­ontwerpers die een hoog niveau nastreven. Zo heeft ook Buningh de staalboeken van Arte in haar studio, je bent van harte welkom voor een bezoek.

Succesvolle samenwerkingen met:

Marcel Wander Moooi wallcovering
Flamant, liefde voor klassiek Naar het behang
Flavor Paper Comming soon

Nieuwsbrief

Je ontvangt een kortingscode van €10,- bij besteding vanaf €75,-. Deze is meteen in te wisselen.