Gratis verzending in NL & BE
Meer dan 500 merken
135 jaar de nieuwste trends

De nieuwe behangcollectie van Cole and Son, Seville genaamd is uitbundig, zowel qua kleur als qua dessin. De collectie ademt de Zuid Spaanse cultuur. We zien in deze collectie invloeden van architectuur, kunst, geurende flora en fauna. Maar ook de flamenco dansers en mooie pleintjes die zo karakteristiek zijn voor deze streek. 
De collectie is kleurrijk en heel veelzijdig. Je ziet aan de afbeeldingen dat je best een klassiek patroon in een modern interieur toe kan passen. 
We nemen je mee op avontuur en tonen je de vrolijke dessins uit deze collectie.

Jasmin & Serin Symphony Dessin van flora en fauna
Piccadilly tegeltjes behang Het alternatief voor een keramisch tegeltje

Happy colours.

Vind je dat er wel iets creatiefs met je muren mag gebeuren. Laat je dan eens inspireren door de dessins die rechtstreeks onder de Spaanse zon vandaan lijken te komen. Dessins van bloeiende bloemen zijn toch een feestje voor in een eetkamer of serre? Je waant je meteen op vakantie.
Durf ook eens een dessin te mixen met bijvoorbeeld een geometrisch patroon.
Of plak een groot patroon uit deze collectie zoals de Hispalis. Iedereen heeft wel een plekje voor een uitbundig dessin. 

 

Alfaro, een ode aan Sevilliaanse architectuur.

Alfaro behang is een levendige ode aan de Sevilliaanse architectuur in levensechte kleuren. Het verhaal gaat dat de residentie Plaza Alfaro in Sevilla Shakespeare heeft geïnspireerd tot de iconische balkonscène in Romeo and Julia.

 

 

Botanisch, gewaagd en elegant.

Orange Blossom Mooi voor in een eetkamer
Theatraal met een Flamenco waaier. Let's dance
Bourgainville Weelderig met bloemen

Hispalis is een behang met een grote bijzondere voorstelling. Het doet denken aan een wandtapijt achtig ontwerp. De print laat een antiek land zien met dichtbegroeide bogen in de zwoele middagzon. Het dessin is prachtig getekend en de kleurendruk onweerstaanbaar, met recht het pronkstuk uit de collectie.

De Seville collectie is nu bij ons online te bestellen. De levertijd is snel, binnen 5 werkdagen. We helpen je met het berekenen van het aantal rollen. We hebben alle stalen in onze showroom. Twijfel je over de kleur dan helpen we je graag telefonisch of bij ons in de studio.

Contactformulier

Nieuwsbrief

Je ontvangt een kortingscode van €10,- bij besteding vanaf €75,-. Deze is meteen in te wisselen.