Gratis verzending in NL & BE
Meer dan 500 merken
135 jaar de nieuwste trends

Feestelijk tafelen begint bij een mooi gedekte tafel.

De maand december is de gelegenheid om eens lekker feestelijk uit te pakken. Een smakelijk gerecht komt immers pas echt tot zijn recht op een mooi bord. Maar hoe ga je te werk? Het is mooi om te kiezen voor een kleurenschema dat terug komt over je hele tafel en vergeet niet te werken in laagjes en niveau verschillen, deze geven evenwicht en diepgang in je feesttafel. Persoonlijk vind ik de sobere Scandinavische kleuren prachtig.

De kleuren doen je denken aan de zee. Maar koel zijn ze allerminst, zeker niet als je het combineert met het gouden bestek van Broste Copenhagen. Op de foto zie het servies Nordic Sea gecombineerd met het Tvis van Broste Copenhagen.

Is je interieur grijs met wit? Voeg dan eens een mooie pastel toe, zoals bijvoorbeeld een zacht roze tafelkleed. Je kamer krijgt meteen kleur. Wil je het niet te soft? Combineer het dan met een donker servies. Het bord Nordic Coal van Broste Copenhagen geeft je gerecht extra cachet.

Het gebruik van een servet en tafelkleed is misschien niet voor alle dag. Tijdens de feestdagen maken we hiervoor een uitzondering. En als we dan toch kiezen voor een tafelkleed waarom dan niet voor linnen. Het maakt je feesttafel helemaal af. Wij wensen je namens het Buningh fijne feestdagen.

Behangrol advies Hulp nodig bij het uitrekenen van het aantal rollen behang?
Interieuradvies onze specialist helpt je graag!
Bezoek ons Wij ontvangen je graag op afspraak voor een persoonlijk gesprek!

Nieuwsbrief

Je ontvangt een kortingscode van €10,- bij besteding vanaf €75,-. Deze is meteen in te wisselen.