Gratis verzending in NL & BE
Meer dan 500 merken
135 jaar de nieuwste trends

Spannend ... een verbouwing of een nieuwe woning! Een nieuw begin, een nieuwe uitdaging. Hoe zullen we de woning gaan inrichten? Misschien een nieuwe keuken, nieuwe badkamer. En vooral belangrijk: hoe brengen we sfeer in het interieur?

Maak het verschil met interieuradvies van BuninghNext

Op deze woonvragen weet Jolanda Buningh als geen ander het juiste antwoord. Zij biedt je creativiteit, vakkennis en een schat aan ervaring. Aan de hand van moodboards, kleurplannen, werktekeningen en stalen geeft zij haar (en jouw) ideeën vorm. Haar filosofie: 'Je moet een huis zo indelen en inrichten dat het past bij je leven'. Buningh Next heeft bovendien voor de wooninrichting van alle vertrekken de mooiste collecties stoffen, behangsoorten, tapijten, meubelen, gordijnen (inclusief jaloezieën en lamellen). Laat je woonhuis dus optimaal tot zijn recht komen met het interieuradvies van Jolanda Buningh. Natuurlijk kun je Jolanda ook inschakelen als je je bestaande woning van een nieuw interieur naar jouw smaak wilt voorzien. Natuurlijk adviseren wij ook bedrijven.

Werkwijze BuninghNext advisering woonstyling

Buningh Next kent een aantal stappen voor woonstyling- en interieuradvies. Naast persoonlijk advies kun je ook online advies vragen. Je e-mailgegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Persoonlijk advies begint bij een kennismaking. Voordat we aan de slag gaan, is het belangrijk elkaar te leren kennen. We praten over je wensen, ideeën en budget. De onderwerpen zijn bijvoorbeeld interieurontwerp, verbouwing of nieuwbouw, kleuradvies - en materiaaladvies, lichtplan en aankoop van materialen. Het gesprek vindt bij voorkeur plaats op locatie. Zo kan Jolanda Buningh meteen een beeld krijgen van je persoonlijke smaak, de bestaande meubelen en je leefomgeving. Tijdens het gesprek maken we samen een inventarisatie van je woonwensen en stappenplan naar het voor jou perfecte wooninterieur. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend (bij afspraken 20 km buiten Rotterdam berekenen wij reiskosten).

Interieurontwerp en woonomgeving

Het toverwoord voor een mooie en bovendien functionele woonomgeving is de 'routing'; de routes in uw woonhuis. Bij verbouwing of nieuwbouw kijkt Jolanda naar jouw specifieke wensen. Jouw wensen vormen de basis voor plattegronden van je woning. De kosten voor het interieurontwerp worden besproken bij de kennismaking. De hoogte van bedrag is afhankelijk van jouw woonwensen en -vraag.

Kleur- en materiaaladvies voor meubilair en stoffen

Kleur is bepalend voor de sfeer in je woonruimte. Jolanda Buningh weet als ervaren en inspirerend kleurstylist als geen ander wat spannend kleurgebruik is voor je woning. Zij zoekt een mooie balans tussen kleur en materialen voor jou. Denk hierbij aan wandafwerking, vloerkeuze, raambekleding of meubelstoffering. Zie ook onze voorbeelden van moodboards voor de styling van je woning .

Lichtplan woning

Een goede basisverlichting in je woonhuis aangevuld met mooie sfeerverlichting is heel belangrijk voor een compleet en mooi interieur. Verlichting bepaalt immers de sfeer in een vertrek en geeft de woning een geheel andere uitstraling. Het lichtplan is vaak het vervolg op het interieurontwerp. Op de plattegrond worden alle lichtpunten aangegeven aangevuld met een zeer uitgebreid armatuur advies. Ook maken we desgewenst lichtberekeningen. Wij werken samen met Lichtadvies 010

Realisatie na interieurontwerp

Een goed plan maken is één maar perfect uitvoeren is iets heel anders. Buningh Next heeft alle kennis en ervaring in huis het project naar alle tevredenheid te realiseren. Of het nu gaat om gordijnen, tapijt, behang, het herstofferen of het leveren van nieuwe meubelen: wij meten netjes in, doen offerte, plaatsen en leveren af. U kunt rekenen op een leuk team met enthousiaste vakmensen. Ben je geïnspireerd? Maak dan nu een afspraak met Robert of Jolanda Buningh voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, 010 4140560

Behangrol advies Hulp nodig bij het uitrekenen van het aantal rollen behang?
Interieuradvies onze specialist helpt je graag!
Bezoek ons Wij ontvangen je graag op afspraak voor een persoonlijk gesprek!

Kleur en materiaaladvies

Kleur is bepalend voor de sfeer in je woonruimte. Na een periode van alleen maar grijs is het weer kleur bekennen. Een Buningh interieur onderscheid zich door mooie materialen en kleurgebruik. Een mooie basis is een uitgangspunt waar je jaren plezier van hebt. Nadruk wordt gelegd op wandafwerking, vloerkeuze en raambekleding. Benieuwd wat Buningh voor jou kan doen? Aarzel niet en bel 0104140560

Lichtplan woning

Een lichtplan is meer dan alleen een mooie hanglamp boven de eet- of vergadertafel. Die hanglamp is vaak een decoratief element, de finishing touch die de ruimte afmaakt. Om een ruimte op de juiste manier te beleven is een goede basis nodig. Daar komt de functie van een goed doordacht lichtplan om de hoek kijken.

Turn-key

Buningh adviseert niet alleen maar beschikt ook over de beste mensen om een project tot een goed einde te brengen. Of het nu gaat om het inmeten en plaatsen van gordijnen of het stofferen van een woning of trap met mooi tapijt. De jarenlange ervaring en liefde voor het vak komen tot uiting in het eindproduct. Bij de levering van een interieur zorgen wij voor de finishing touch. Denk hierbij aan de aankleding met mooie kussens en overige accessoires.

Nieuwsbrief

Je ontvangt een kortingscode van €10,- bij besteding vanaf €75,-. Deze is meteen in te wisselen.