Gratis verzending in NL & BE
Meer dan 500 merken
135 jaar de nieuwste trends

Over Buningh

Sinds 1880, het oprichtingsjaar, is Buningh een familiebedrijf. Wij, Robert en Jolanda Buningh zijn inmiddels de vierde generatie die aan het roer staan. In de afgelopen 135 jaar zijn er vele interieur wegen bewandeld. Sinds 1 april 2010 geven wij een nieuwe draai en identiteit aan het bedrijf. Deze vernieuwde website is een voorbeeld van de nieuwe werkwijze. Wij werken vanuit een studio in Rotterdam Kralingen waar je altijd van harte welkom bent.

Noviteiten Signaleren is onze specialiteit
Het signaleren van nieuwe woontrends is altijd onze specialiteit geweest. Zo zijn we ooit de eerste geweest met de hoezenbank. Inmiddels zijn losse hoezen niet meer weg te denken uit ons interieurbeeld. De ontwikkeling in wand en raambekleding staat ook niet stil. Wij doen ons best een leuke collectie samen te stellen. 

Jolanda Buningh stelt een unieke collectie samen voor de leukste online interieurwinkel.
De collectie bestaat uit de mooiste merken en ontwerpen van topmerken. Een sterk punt van Buningh zijn de stoffen en het behang. Behang is inmiddels niet meer weg te denken uit een sfeervol interieur. Het is net die ene toevoeging om een sfeer helemaal goed neer te zetten. Kortom een van de belangrijkste ingrediënten die nodig is om een stijlvol interieur te creëren.  

Naast de online winkelen is het bij Buningh mogelijk de studio te bezoeken waar alle stalen aanwezig zijn. Heb je moeite met kiezen en wil je advies dan behoort dat ook tot de mogelijkheid De studio is gevestigd in een huiselijke omgeving aan de Mecklenburglaan 21 in Rotterdam Kralingen. Je bent van maandag tot en met zaterdag welkom, maar maak wel eerst een afspraak door ons te bellen of te mailen info@buningh.nl

""Wij werken graag samen met collega's uit ons vak.""
Logo Buningh sinds 1880

Behanger, architect of Interieurstylist?

Ben je stylist, interieurarchitect of heb je een behangbedrijf en ben je enthousiast over de collectie van Buningh? Wij leveren je graag tegen speciale condities.

Bovendien kan je terecht in onze studio waar we de complete collectie kunnen tonen. Neem telefonisch contact met ons op en wij informeren je naar de voorwaarden. Uiteraard kan je ook je aanvraag mailen naar info@buningh.nl. Wij zullen hem snel en zorgvuldig behandelen.

Contact

 

 

Referenties

"Buningh is een prachtstudio waar wij keer op keer goed en vriendelijk worden geholpen."
_____Sjaak Noppen

Vragen of advies?

Wij helpen je graag. Bel naar 010-4140560 (van maandag tot en met zaterdag van 09.00 - 21.00 uur. of mail naar info@buningh.nl of gebruik het contactformulier.

Contact

Nieuwsbrief

Je ontvangt een kortingscode van €10,- bij besteding vanaf €75,-. Deze is meteen in te wisselen.