Gratis verzending in NL & BE
Meer dan 500 merken
135 jaar de nieuwste trends

De dagen worden korter en de eerste tekenen van de herfst zijn zichtbaar. Het leven gaat zich weer binnenshuis afspelen, dus tijd om het interieur eens goed onder de loep te nemen. Het is toch heerlijk om een knus en warm huis te hebben om je terug te trekken met een boek of een filmpje. Om dit te bereiken kan een kleine verandering in je interieur al heel veel betekenen........

Een andere kleur op de muur, een wand of kamer behangen, nieuwe gordijnen, een leuk tafeltje of een nieuwe lamp.

Veranderingen in een interieur hoeven niet altijd rigoureus te zijn. Zelfs met een klein detail kan je al blij zijn. De vraag is hoe laat je je inspireren? 
Deze zomer is bij mij de vonk overgesprongen tijdens de zeilvakantie in Griekenland. De wit gepleisterde huizen met azuurblauwe daken en goudkleurige rotspartijen. Ik houd van deze signatuur. Vastbesloten ben ik dan ook kleur te bekennen. Blauw is niet koel, zeker niet in combinatie met wit en goudtinten. Bovendien herinnert het mij aan mijn vakantie plezier. Belangrijk bij het veranderen van een kamer is een goede basis. 
Wordt het schilderwerk of behang? Een geverfde muur is strak en droog. In de kleurenwaaier van Farrow and Ball zitten prachtige kleuren. Mijn favoriet is Pitch Blue. Om in de woorden van Joan Miro te spreke'n 'Ceci est la couleur de mes revés"

Wil je een aaibare muur? 
Dan is de keuze voor behang zo gemaakt. Behang is hip, decoratief en bovendien minder kwetsbaar dan verf. Super actueel zijn de panorama's, dit zijn grote voorstellingen meestal 3 x 3 meter, een echt kunstwerk op je muur. Elitis heeft Panorama's waar ik echt blij van wordt. De Eldorado Santorini past perfect in mijn sfeer en herinnert mij aan mijn vakantieplezier. Maar ook de harige blokjes uit de nieuwe behangcollectie van Elitis de "Sierra" past perfect in mijn kleurbeeld. Een wand met dit behang en je hebt geen kunstwerk meer nodig. De basis van mijn kamer is zo goed gekozen dat ze naadloos aansluiten bij mijn nieuwe kleuren. Ik houd van mooie stukken die tijdloos zijn en van goede kwaliteit. Ik ga mezelf nog extra verwennen met een paar leuke accessoires om de look compleet te maken en voor extra woonplezier kies ik nog een paar leuke nieuwe kussens, een kleed uit de Denim collectie van Desso en leeslampje van een design merk.

Panorama Eldorado Santorini

Het Elitis panorama Santorini toont een wit gekalkte muur met indigo blauwe bogen, het panorama brengt je in zonnige sferen
Afmeting totale panorama 4 meter breed x 300 cm hoog!

Desso Denim vloerkleed

Desso Denim, vloerkleed met een stoere jeans look. Geschikt als tapijt en vloerkleed. Shop

Into the Blue

Maak het af met mooie sierkussens. Ontdek ze in onze collectie en bestel online.

Nieuwsbrief

Je ontvangt een kortingscode van €10,- bij besteding vanaf €75,-. Deze is meteen in te wisselen.